BHS

Završena edukacija "Excel za eksperte: napredni nivo poznavanja"

Agencija za državnu službu Federacije BiH uspješno je realizovala online program stručnog usavršavanja pod nazivom "Excel za eksperte: napredni nivo poznavanja".

Edukacija je održana 18. i 19.06.2024. godine, okupivši zaposlenike u organima državne službe koji već posjeduju značajno iskustvo u korištenju Excela i žele proširiti svoje znanje i vještine na napredni nivo.

🎯 Svrha i ciljevi edukacije:

Cilj ove edukacije bio je omogućiti polaznicima da efikasno manipulišu podacima i unaprijede svoje vještine analize podataka kako bi donosili informisane odluke u svom radu u državnoj službi. Program "Excel za eksperte" pružio je dublje razumijevanje i napredne vještine u radu sa podacima, fokusirajući se na složenije funkcije i tehnike za analizu, manipulaciju i prezentaciju podataka.

🗣️ Povratne informacije učesnika:

Polaznici su pohvalili kvalitet edukacije i interaktivni pristup koji im omogućava primjenu naprednih tehnika u svakodnevnim zadacima.

Mnogi su istakli da će im stečena znanja značajno pomoći u efikasnijem obavljanju radnih zadataka.

Ovaj dvodnevni program stručnog usavršavanja pokazao se kao izuzetno koristan za sve zaposlene u državnoj službi koji žele unaprijediti svoje Excel vještine.

Agencija za državnu službu Federacije BiH nastavlja s organizacijom ovakvih programa kako bi unaprijedila kompetencije državnih službenika i olakšala im svakodnevne radne zadatke


KATEGORIJE

Upravljanje ljudskim resursima

0

Aktuelni događaji

221
POPULARNO
;