BHS

Realizovan posebni program „Procjena rizika od korupcije u propisima“

U okviru posebnog programa stručnog usavršavanja, Agencija za državnu službu Federacije BiH,  juče 11.10.2023. godine, uspješno je realizovala jednodnevni online program stručnog usavršavanja na temu „Procjena rizika od korupcije u propisima“

Realizator programa bio je zaposlenik Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, te realizator Agencije,  Igor Ćorluka. 

Učesnici su imali priliku da se kroz interaktivno predavanje, praktične i konkretne primjere iz prakse dodatno upoznaju sa osnovama koje se odnose na procjenu rizika od korupcije u propisima, potencijalnim rizicima i nepravilnostima u propisima,  te obuče za rad u komisijama /grupama za Izradu/izmjene i dopune propisa i prepoznavanje rizika od korupcije u  propisima.

Polaznici programa su iskazali zahvalnost Agenciji za organizovanje ovog događaja i zadovoljstvo prezentiranim tokom realizacije.

Nekoliko komentara polaznika u nastavku:

Sve pohvale za izuzetno korisne online obuke i organizaciju

Sve pohvale za predavače i tim za organizaciju kvalitetne edukacije.

Možda da predavanje na ovakvu i sl. teme bude organizovano u vidu debate

Zahvaljujem se na još jednoj uspješno organizovanoj edukaciji. Posebne pohvale i zahvalnost gospodinu Igoru za sav njegov trud.

Posebno želim naglasiti efektivnost prikaza konkretnih slučajeva iz prakse, odnosno prikazivanje praktičnih primjera kao korisnih u procesu usvajanja novih znanja.

Korisna edukacija sa mnogo konkretnih primjera.

Nastavite sa edukacijama kao i do sada, teme su izuzetno zanimljive

Učešće u programu uzelo je 65 zaposlenika sa svih nivoa vlasti.  


KATEGORIJE

Upravljanje ljudskim resursima

0

Aktuelni događaji

201
POPULARNO
;