BHS

Završena online edukacija: Excel za napredne korisnike – srednji nivo poznavanja

Agencija za državnu službu Federacije BiH uspješno je realizovala online program stručnog usavršavanja pod nazivom "Excel za napredne korisnike: srednji nivo poznavanja".

Ova edukacija bila je namijenjena zaposlenicima u organima državne službe koji imaju osnovno znanje Excela i žele poboljšati svoje vještine u analizi podataka, izvještavanju i praćenju rezultata.

Cilj edukacije bio je omogućiti državnim službenicima da prošire svoje znanje i vještine u Excelu kako bi efikasnije upravljali podacima, analizirali informacije i donosili informisane odluke u svakodnevnom radu.

Zbog velikog broja prijavljenih učesnika, edukacija je organizovana u dvije grupe.

Tokom edukacije, polaznici su prošli kroz sljedeće ključne teme:

  • Napredne funkcije i formule u Excelu
  • Izrada dinamičnih izvještaja
  • Praćenje i analiza rezultata kroz Excel

Povratne informacije učesnika:

Učesnici su izrazili veliko zadovoljstvo realizovanom edukacijom. Posebno su pohvalili kvalitet predavanja i interaktivni pristup koji je omogućio praktičnu primjenu naučenog. Mnogi su istakli da će stečeno znanje biti izuzetno korisno u njihovom svakodnevnom radu i da će doprinijeti povećanju efikasnosti u obavljanju radnih zadataka.

Preporuke za buduće programe:

Učesnici su također istakli potrebu za organizacijom dodatnih edukacija ovog tipa, naglašavajući važnost kontinuiranog razvoja vještina koje su neophodne za svakodnevne poslove. Agencija za državnu službu Federacije BiH nastavit će organizovati ovakve programe kako bi omogućila državnim službenicima da kontinuirano unapređuju svoje kompetencije.


KATEGORIJE

Upravljanje ljudskim resursima

0

Aktuelni događaji

221
POPULARNO
;