BHS

Uspješno realizovan dvodnevni program za realizatore programa stručnog usavršavanja

Agencija za državnu službu Federacije BiH je 30. i 31. maja 2023. godine realizovala posebni online program pod nazivom „Korišenje online kolaborativnih alata za pripremu i održavanje programa stručnog usavršavanja“.

Učešće u dvodnevnom programu je uzelo 16  realizatora  koji se nalaze na Listi realizatora programa stručnog usavršavanja koju vodi Agencija za državnu službu Federacije BiH.

Polaznici su imali priliku koristiti alate koje nudi ZOOM platforma: Breakout rooms, Polls, Whiteboard, te upoznati se i koristiti online alat Miro.

Učesnici su iskazali veliko zadovoljstvo organizacijom ovog programa, u nastavku nekoliko povratnih informacija:

Odlična obuka ne bi bilo loše ni ponoviti za nas početnike u programu Miro

Nastaviti s ovakvim programima, s praktičnim radom sudionika

Sve je bilo odlično. Odavno nisam prisustvovala ovako online interaktivnoj obuci. Oba trenera su se potrudila da sve probamo i istražimo, pitamo. Sve pohvale

Kontinuiranost ovakvih obuka je jako važna.

Rad Agencije je za svaku pohvalu

Hvala Agenciji na organizovanju ovakvih obuka koje će biti korisne ne samo u provođenju edukacija, nego i u svakodnevnom radu na radnom mjestu. Odlični predavači, jako interesantne teme. Bilo bi dobro da sa istim predavačima u budućem periodu prođemo kroz slične obuke na temu kako provoditi interaktivne vježbe u online okruženju i kako savladati određene izazove/poteškoće koje se mogu dogoditi tokom realizacije online programa.


KATEGORIJE

Upravljanje ljudskim resursima

0

Aktuelni događaji

221
POPULARNO
;